Dakisolatie

Bent u op zoek naar een bedrijf voor dakisolatie? Dan zit u goed bij Isolatiebedrijf Groen. Wij kunnen uw dak op professionele wijze isoleren, waardoor er minder warmte verloren gaat via het dak. Hierdoor wordt uw energierekening weer iets lager. De CV ketel of warmtepomp hoeft minder hard te werken om het huis te verwarmen, waardoor het energieverbruik omlaag gaat. Isolatiebedrijf Groen is gespecialiseerd in dakisolatie.

De isolatie van het dak kan gedaan worden met verschillende materialen. Hierbij kunt u denken aan pir isolatie of glaswol isolatie. Wij isoleren uw dak van binnenuit, met elk product wat daarvoor geschikt is. Geef bij de aanvraag voor de offerte aan of het dak al geïsoleerd is, en of er bitumen op het dak ligt.

Dakisolatie door Isolatiebedrijf Groen

  • Tegen vocht- en stankproblemen
  • Certificaat met 10 jaar garantie
  • Bespaar jaarlijks honderden euro's op uw energierekening.
  • Geen warme zolder in de zomer en geen koude zolder in de winter
  • Goed voor het milieu: minder CO2 uitstoot
  • Mogelijk subsidie aan te vragen

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij kunnen uw dak voorzien van passende isolatie. Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

thumbnail_20201218_150704
thumbnail_20201218_150709

Materialen voor isolatie van het dak

Er bestaan verschillende soorten isolatiemateriaal voor het dak. Wij kunnen het dak isoleren met elk product wat daar geschikt voor is. Voordat we aan de isolatie beginnen, hebben we wel wat informatie van u nodig. Als het dak al eerder geïsoleerd is, of wanneer er bitumen op het dak ligt, kan het dak dampdicht zijn. In dat geval gebruiken wij altijd een damp open product, zodat vocht problemen voorkomen worden. Een voorbeeld hiervoor is isolatie met de glaswol van Knauf. De isolatie wordt door ons altijd afgewerkt met een zelf regulerend dampscherm, ook zodat vochtproblemen voorkomen worden.

Hoe wordt de isolatie afgewerkt?

Als wij uw dak isoleren, werken we dit uiteraard altijd netjes af. Er zijn heel wat isolatie producten die al in één keer afgewerkt zijn, zoals iso fit. Dit product heeft echter wel een structuur. Het is ook mogelijk om te kiezen voor pir met gipsplaten. Verder is het mogelijk om alleen de naden te laten gazen met stucgaas en af te laten smeren. Het geheel laten stuken is ook mogelijk. Na het stuken kunt u het mooi laten schilderen. Het gehele afwerkingspakket kunnen wij u aanbieden.

"Wij kunnen het dak van binnenuit isoleren en volledig afwerken"

Het laten isoleren van het dak

Bij oude huizen komt het vaak voor dat het dak niet of niet goed geïsoleerd is. Doordat de warmte in het huis omhoog trekt, ontsnapt dit door het slecht geïsoleerde dak naar buiten. Hierdoor moet de CV ketel of warmtepomp harder werken om het huis verwarmd te krijgen. Dit merkt u in de energierekening, aangezien die hierdoor hoger wordt. Dit betekent ook dat u de isolatie van het dak weer terugverdient, aangezien de energierekening lager wordt na de isolatie.

Wij zijn vooral werkzaam in de omgeving van Zuid-Holland. Hierbij kunt u denken aan Den Haag, Leiden, Wassenaar, Bleiswijk, Zoetermeer, Pijnacker maar ook in omliggende steden en dorpen staan wij voor u klaar. Naast de isolatie van het dak, zijn wij ook gespecialiseerd in vloerisolatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ziet u het zitten om de kosten van uw energierekening te drukken? Vraag dan gelijk een geheel gratis en vrijblijvende offerte aan voor de isolatie van het dak. Wij komen bij u langs om het dak te bekijken, zodat we een goed beeld krijgen van de huidige situatie. Op basis hiervan kunnen we een goede offerte opstellen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Heeft u nog vragen over de isolatie van het dak, de vloer of aanverwante zaken? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u via de contactpagina.

Voorbeelden van ons werk

20211014_143433
20211013_143924
20211013_143904
20211011_100212
20210927_112913
20211011_122003