Niets is belangrijker dan een goede isolatie van uw woning: het voorkomt vocht- en schimmelplekken, verhoogt het wooncomfort (warmere vloer) en het laat u ook nog eens besparen op uw energierekening. Wat wilt u nog meer…

Onze diensten

Our main areas of expertise

Airco laten monteren

Laat uw airco monteren door een professional via onze partner Kos Installatietechniek

Vloer- en kruipruimte isolatie

Met een geïsoleerde vloer voelt uw huis prettiger aan. De isolatielaag houdt koude lucht en vocht uit de kruipruimte tegen en de warmte in uw huis blijft beter hangen.

Dak- en zolderisolatie

Dakisolatie zorgt ervoor dat in de winter de warmte in uw huis blijft en in de zomer dat de warmte juist buiten blijft. Dit zorgt voor een duurzame toekomst en een flinke besparing!

Groen dak laten aanleggen

Steeds meer mensen kiezen voor het laten aanleggen van een groendak. Dat geeft een verfrissende uiterlijk en werkt isolerend.

Spouwmuurisolatie

Voorkom vochtproblemen in de muren van uw huis door spouwmuurisolatie te gebruiken. Dat houdt de warmte in uw huis beter binnen dan een enkel steens muur

Gevelisolatie

Bespaar op uw energierekening door uw gevel te laten isoleren. Het zorgt ervoor dat uw woning warm blijft. Neem contact op voor de mogelijkheden

Onderhoudswerkzaamheden

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden in en rond het huis. Denk daarbij aan schilderwerkzaamheden, stucen, werkzaamheden in de tuin en nog veel meer..

Subsidie

voor energiebesparende maatregelen

Meestal is het mogelijk om gebruik te maken van een subsidie en een btw-verlaging. Als u woningeigenaar bent en minimaal 2 energiebesparende isolatiemaatregelen laat uitvoeren, dan kunt u de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) aanvragen.
Meer over de voorwaarden lees je hier.

 

Tonzon vloerisolatie

De isolatie wordt aangebracht vanuit de kruipruimte. Er worden thermokussens aangebracht tegen de onderkant van de vloer. Wij doen dit hoofdzakelijk met Tonzon thermokussens. Tonzon vloerisolatie is nr 1 in Nederland en kan inprincipe onder elke vloer worden aangebracht. Denk hierbij aan houten, betonnen en EPS vloeren.

 

Lees meer over Tonzon...
Onderhoud en Isolatiebedrijf Groen
HEEFT U INTERESSE?

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen
neem dan direct contact op!