Isolatiebedrijf nabij Pijnacker

Woont u in de regio Pijnacker en bent u op zoek naar een isolatiebedrijf dat hierin gespecialiseerd is? Dan bent u bij Onderhoud en Isolatiebedrijf Groen aan het juiste adres. We zijn namelijk een isolatiebedrijf dat gespecialiseerd is in vloerisolatie en dakisolatie. Bovendien kunt u ons ook voor diverse onderhoudswerkzaamheden in en rond uw woning inschakelen. Wist u trouwens dat het isoleren van uw woning u een subsidie van de overheid kan opleveren?!

Neem nu nog contact met ons op als u op zoek bent naar een isolatiebedrijf in Pijnacker. U kunt op elk moment voor een vrijblijvende offerte of voor bijkomende informatie contact opnemen. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden.

Officiele TONZON verwerker
Garantie op het isolatiemateriaal
Goede reviews op Werkspot
Betrouwbaar isolatiebedrijf
Flexibele medewerkers

Voordelen van woningisolatie door een isolatiebedrijf

Het isoleren van uw woning in Pijnacker brengt heel wat voordelen met zich mee. Ten eerste zorgt een goede isolatie ervoor dat de warmte binnen blijft, waardoor u heel wat stookkosten bespaart.

De kussens houden koude lucht en vocht tegen, waardoor u op elk moment van de dag van een warme vloer geniet. Of het nou winter of zomer is, dat doet er niet toe. De thermokussens houden koude lucht tegen en geven de verloren gestookte warmte terug. Hierdoor word uw vloer 2 tot 4 graden warmer net als de luchtlaag net boven de vloer. Dus wilt u geen koude voeten meer en op elk moment van de dag van een warme vloer genieten. Laat Tonzon vloerisolatie monteren door Onderhoud en isolatiebedrijf Groen.

Isolatie in Zoetermeer

Uitstekende vloerisolatie in Pijnacker

Heeft u interesse in vloerisolatie in de regio Pijnacker? Dan zit u goed bij Onderhoud en Isolatiebedrijf Groen. Dit isolatiebedrijf Bleiswijk en isolatiebedrijf Zoetermeer beschikt over erg efficiënte vloerisolatie dankzij het gebruik van kwalitatieve Tonzon thermokussens. De kussens houden koude lucht en vocht tegen, waardoor u op elk moment van de dag van een warme vloer geniet. Of het nou winter of zomer is, dat doet er niet toe.

De vloerisolatie wordt gedaan in de kruipruimte. Een kruipruimte wordt natuurlijk nooit verwarmd, waardoor er koude lucht door de vloer naar boven kan trekken. Hierdoor gaat veel warmte verloren en moet u extra stoken om de ruimt verwarmd te krijgen. Een goede isolatie zorgt ervoor dat de koude lucht uit de kruipruimte niet meer naar boven kan trekken. Een ander bijkomend voordeel is dat u minder snel koude voeten zult hebben in uw huis.

Dakisolatie in Pijnacker

Ook het isoleren van het dak vanaf de binnenzijde is van de beste kwaliteit. Goede dakisolatie aan de binnenzijde houdt de warmte binnen tijdens de koude wintermaanden en zorgt voor een fris huis in de zomer. Tenslotte kan u ook voor onderhoudswerken, zoals schilderwerken en tuinonderhoud, steeds bij ons terecht.

Vloerisolatie in Zoetermeer

Subsidie voor de isolatie

Wanneer u kiest voor isolatie nabij Pijnacker door ons isolatiebedrijf komt u in aanmerking voor een subsidieregeling en een btw-verlaging. Er zijn natuurlijk wel een aantal vereisten. U moet zelf de eigenaar van de woning zijn en u dient voor twee verschillende energiebesparende maatregelen in uw woning kiezen. U kunt als woningeigenaar subsidie krijgen voor diverse zaken rondom de isolatie. Dit is bijvoorbeeld een zonneboiler, warmtepomp, isolatie, of aansluiting op het warmtenet.

Voldoet u aan deze vereisten? Vraag dan meteen de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) bij de Rijksdienst aan. Deze ISDE zorgt ervoor dat u subsidies voor diverse duurzame zaken kan aanvragen.

Kosten van de woningisolatie

Er komen uiteraard kosten kijken bij het isoleren van een woning. Vooraf kunnen wij niet precies zeggen hoeveel het gaat kosten, aangezien elke woning en dus ook elke isolatieklus anders is. Echter verdient u deze kosten in de jaren na de isolatie weer terug, doordat u bespaart op de stookkosten. Er ontsnapt aanzienlijk minder warmte uit het huis, waardoor u minder hoeft te stoken. Ook zal het huis minder snel afkoelen wanneer u de centrale verwarming uit zet.

Wilt u weten wat de isolatie van uw huis gaat kosten? Vraag dan gerust een offerte aan. Wij maken de offertes altijd geheel op maat. Laat uw wensen achter in het offerteformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om alles te bespreken.

thumbnail_20201215_101631 (1)

Isoleer uw woning in de omgeving van Pijnacker

Geniet ook van de voordelen van een goed geïsoleerde woning en vraag nu nog een vrijblijvende offerte aan voor isolatie. Heeft u vragen over onze diensten of producten? Neem dan contact op met ons isolatiebedrijf in de buurt van Pijnacker en we helpen u graag verder!