Isolatiebedrijf in Wassenaar

Isolatiebedrijf in Wassenaar gezocht? De dakisolatie en vloerisolatie zijn twee zeer belangrijke punten om uw huis te verduurzamen. Isolatiebedrijf Groen kan u helpen bij het isoleren van uw huis, waardoor u weer bespaart op de energierekening. Wij zijn gespecialiseerd in dakisolatie in Wassenaar en vloerisolatie in Wassenaar. Ook voor de onderhoudswerkzaamheden in en rond het huis kunt u bij ons terecht.

Neem zo snel mogelijk contact met ons als isolatiebedrijf in Wassenaar op. Wij kunnen u helpen met de isolatie van uw woning. Neem contact op om een offerte aan te vragen, of wanneer u meer informatie wenst.

Officiele TONZON verwerker
Garantie op het isolatiemateriaal
Goede reviews op Werkspot
Betrouwbaar isolatiebedrijf
Flexibele medewerkers

Subsidie voor de isolatie

Als u er voor kiest om uw woning te isoleren, kunt u daar subsidie voor aanvragen bij de Rijksoverheid. Hou er wel rekening mee dat er vereisten zijn als u gebruikt wenst te maken van deze subsidieregeling en btw-verlaging. Zo is het een vereiste dat u eigenaar bent van de woning en dat u ministens twee energiebesparende werkzaamheden uit laat voeren.

Indien dit het geval is, kunt u de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) aanvragen bij de Rijksoverheid. Dit is subsidie voor onder andere een zonneboiler, warmtepomp, isolatiemaatregelen of aansluiting op het warmtenet.

Isolatie in Zoetermeer

Dakisolatie in Wassenaar

De dakisolatie zorgt er voor dat uw huis geen warmte verliest via het dak. Dit zorgt ervoor dat u weer op stookkosten bespaart en u voorkomt vocht- en schimmelplekken. Uw wooncomfort gaat omhoog en de energierekening gaat omlaag. U kunt tevens subsidie aanvragen voor de isolatie van uw huis. Wij voeren de isolatie van het dak uit met elk product dat daar geschikt voor is.

Voorafgaand aan de isolatie hebben wij een en ander aan informatie van u nodig, zodat we een gedegen keuze kunnen maken voor het soort materiaal. De isolatie wordt altijd afgewerkt met een zelf regulerend dampscherm. Hiermee worden vochtproblemen voorkomen.

Vloerisolatie in Wassenaar

Een woning verliest niet alleen via het dak, maar ook via de vloer veel warmte. Dit kan simpel opgelost worden door vloerisolatie in Wassenaar, door middel van Tonzon thermokussens onder de vloer te maken. Dit is een product dat zeer goed werkt, en tevens zeer milieuvriendelijk is. De kou uit de kruipruimte kan niet door deze kussens heen en de warmte kan niet omlaag door de kruipruimte in. Hierdoor kan de vloer twee tot vier graden warmer worden. Wij kunnen de Tonzon thermokussens voor u monteren, zodat uw huis warmer blijft.

Overige vormen van isolatie

Naast de vloerisolatie en dakisolatie, kunt u nog meer dingen in huis doen om te zorgen dat de warmte langer blijft hangen. Wij zijn gespecialiseerd in isolatie en kunnen u hier bij helpen. U kunt bijvoorbeeld de radiatoren en leidingen isoleren. Tevens kunnen wij de fundering voor u doorgraven zodat er andere ruimtes bereikt kunnen worden. Ook kunnen wij het grondwater wegpompen indien dat nodig is. Soms staat het grondwaterniveau erg hoog, wat nadelig kan zijn voor uw woning. Dit kunnen wij voor u wegpompen met een speciale pomp.

Schakel ons in als isolatiebedrijf Wassenaar

Wilt u uw huis isoleren zodat u kunt besparen op de energierekening? Neem dan direct contact met ons op voor isolatie in Wassenaar. Dit doet u door op onderstaande button te klikken. Via deze pagina vraagt u een vrijblijvende offerte aan. Wij geven u altijd een duidelijk overzicht van de kosten. Wilt u eerst meer informatie of hebt u nog vragen? Ook dan neemt u gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.