Isolatie in Zoetermeer

Wilt u isolatie in uw woning in Zoetermeer laten plaatsen door een isolatiespecialist? Maak dan kennis met Onderhoud en isolatiebedrijf Groen uit Zoetermeer. We zijn gespecialiseerd in vloerisolatie, dakisolatie en onderhoudswerkzaamheden in en rond het huis. Als u ervoor kiest om uw woning te isoleren, dan heeft u recht op subsidie van de Rijksoverheid.

Zoekt u naar een isolatiebedrijf in Zoetermeer dat de isolatie in uw woning vakkundig kan plaatsen? Neem dan contact op met Onderhoud en isolatiebedrijf Groen. Door contact op te nemen kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen. 

Officiele TONZON verwerker
Garantie op het isolatiemateriaal
Goede reviews op Werkspot
Betrouwbaar isolatiebedrijf
Flexibele medewerkers

Waarom isolatie in uw woning in Zoetermeer plaatsen?

Niets is belangrijker dan een goede isolatie van uw woning in Zoetermeer. Door uw woning te isoleren voorkomt u vocht- en schimmelplekken aan de wanden, vloeren en plafonds. Bovendien geniet u van meer wooncomfort én merkt u een besparing op uw energierekening. Immers: omdat de warmte langer in huis blijft, zal de verwarming niet steeds aanslaan.

Isolatie in Zoetermeer

Subsidie aanvragen voor de isolatie in Zoetermeer

Als u besluit isolatie in uw woning in Zoetermeer te laten plaatsen kunt u subsidie aanvragen. In de meeste gevallen kunt u gebruikmaken van een subsidieregeling en btw-verlaging. Er zijn wel een aantal vereisten. Zo dient u de eigenaar van de woning te zijn en u hoort minimaal 2 energiebesparende isolatiemaatregelen te laten uitvoeren.

Mocht dit voor u gelden, dan kunt u de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) aanvragen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Met de ISDE kunnen woningeigenaren subsidie aanvragen voor een zonneboiler, warmtepomp, isolatiemaatregelen en aansluiting op een warmtenet. Meer over de voorwaarden lees je hier.

Vloerisolatie in Zoetermeer

Vloerisolatie in Zoetermeer met Tonzon thermokussens

Wenst u vloerisolatie voor uw woning in Zoetermeer? Dan kunt u terecht bij ons isolatiebedrijf. Met een geïsoleerde vloer heeft u geen last meer van koude voeten. De isolatielaag houdt namelijk koude lucht en vocht tegen. U geniet dus van een warmere vloer.

Wij gebruiken voor de vloerisolatie in Zoetermeer Tonzon thermokussens. Deze kussens worden aangebracht tegen de onderkant van de vloer. We doen dit vanuit de kruipruimte. Ons installatiebedrijf in Zoetermeer is officieel Tonzon verwerker.

Dakisolatie en onderhoudswerkzaamheden

Naast vloerisolatie verzorgen we ook dakisolatie en onderhoudswerkzaamheden in Zoetermeer en omgeving. Met dakisolatie houdt u in de winter de warmte in huis en in de zomer blijft de warmte juist buiten. Dit zorgt voor een duurzame toekomst en een flinke besparing. De onderhoudswerkzaamheden die wij verrichten zijn o.a. schilderwerkzaamheden, stucwerk en tuinonderhoud.

Neem contact op met ons isolatiebedrijf in Zoetermeer

Door een gebrek aan goede isolatie verliest uw huis in Zoetermeer veel warmte. Verspil daarom geen tijd en roep de hulp in van ons isolatiebedrijf te Zoetermeer. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.