Vloerisolatie in Rotterdam

De energieprijzen gaan omhoog, dat zal u niet zijn ontgaan. Vloerisolatie in Rotterdam kan u helpen de prijzen betaalbaar te houden. Ook beginnen de klimaatproblemen steeds meer in Nederland te spelen. Het is dus voor meerdere doeleinden goed om uw woning te isoleren. Laten we eens praten over vloerisolatie in Rotterdam. U als inwoner van de stad kent waarschijnlijk wel mensen die de woning hebben laten isoleren. Het is een prima manier om te besparen op de alsmaar stijgende energierekening en u doet ook nog eens iets goeds voor het milieu. Is uw vloer nog niet geïsoleerd? Dan zijn onze adviseurs beschikbaar om u in te lichten. Het zal u verbazen hoeveel u maandelijks aan energie kunt besparen.

Officiele TONZON verwerker
Garantie op het isolatiemateriaal
Goede reviews op Werkspot
Betrouwbaar isolatiebedrijf
Flexibele medewerkers

Kruipruimte isolatie Rotterdam

De manier om vloerisolatie in uw woning toe te passen is in de kruipruimte. De kruipruimte isolatie in Rotterdam is veelal geprezen. Er wordt dan een isolatielaag onder uw vloer aangebracht. We hebben de kosten die u bespaart al besproken. Toch zijn er meer voordelen. Deze zetten wij voor u op een rij:

    • Vloerisolatie kan snel worden aangebracht
    • De kosten zijn lager dan andere soorten isolatie aan de woning
    • Het voorkomt vocht- en stank problematiek
    • Zelfs zonder vloerverwarming zal de vloer warmer aanvoelen
    • Het biedt een beter wooncomfort

Isolatiebedrijf Groen biedt garantie op de vloerisolatie

Belangrijk om te weten is dat wij garantie bieden op de isolatie en de werkzaamheden. Als de werkzaamheden zijn afgerond dan ontvangt u een certificaat. Hiermee laat u zien dat uw woning beter geïsoleerd is. Daarnaast is dit certificaat ook meteen het bewijs voor tien jaar garantie. U kunt ervan op aan dat als de werkzaamheden door ons zijn afgerond dat u gaat leven in een comfortabeler huis. Daarnaast gaat u maandelijks geld besparen.

Isolatie in Zoetermeer

Hoe werkt de vloerisolatie?

Er zijn meerdere manier om de vloer te isoleren. De laatste jaren is de meest effectieve manier Tonzon vloerisolatie gebleken. Als een vloer niet is geïsoleerd dan gaat er veel warmte verloren. De warmte trekt naar de kruipruimte onder de vloer. Dit kan worden tegengegaan door Tonzon thermokussens te plaatsen. Deze kussens vangen alle warmtestralingen op waardoor de warmte weer wordt teruggeleid naar de vloer. De vloer zal dan tussen de twee en vier graden warmer worden. De Tonzon thermokussens laten het niet toe dat er koude lucht vanuit de kruipruimte naar de vloer kan worden gestraald. Dit is een groot verschil met schuim, eps of dik wol. Tonzon is dan ook het enige vloerisolatie middel met een Dubo Keurmerk.

Vloerisolatie in Zoetermeer

Laat uw woning isoleren

Wilt u uw vloer laten isoleren of wilt u graag advies over de isolatie? Onze expert staat u graag te woord. Neem contact op en voor u het weet geniet u van uw geïsoleerde woning. Vraag een offerte op of neemcontact met ons op.

Vraag een offerte aan

 

U kunt een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor het laten aanbrengen van vloerisolatie. Mocht u hierover of over een ander onderwerp vragen hebben, neem dan direct contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-53 36 19 26, per e-mail, en via het contactformulier op de website.

Onderhoud en Isolatiebedrijf Groen is ook actief in andere steden, zoals Zoetermeer, Bleiswijk en Pijnacker.