Een professioneel bedrijf voor dakisolatie in Den Haag nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat op professionele en zorgvuldige wijze dakisolatie kan aanbrengen of onderhouden bij uw woning in Den Haag of omgeving? Dan zit u helemaal goed bij Onderhoud en isolatiebedrijf Groen. Al vele jaren zorgen wij ervoor dat mensen in de wintermaanden er lekker warm bij zitten dankzij onze isolatie, zonder dat daarvoor de energierekening de lucht in hoeft te schieten.

Wij bieden zowel onderhoudswerkzaamheden in en rondom het huis aan, als geheel nieuwe isolatie. Neem direct contact op voor meer informatie. Wist u trouwens al dat u mogelijk in aanmerking komt voor subsidie van de Rijksoverheid voor het verduurzamen van uw huis? Daar vertellen we u graag meer over!

Officiele TONZON verwerker
Garantie op het isolatiemateriaal
Goede reviews op Werkspot
Betrouwbaar isolatiebedrijf
Flexibele medewerkers

Dakisolatie in Den Haag door een professioneel isolatiebedrijf

Het is om diverse redenen verstandig om een goede dakisolatie in uw woning in Den Haag te hebben. Een van de belangrijkste redenen is natuurlijk het drukken van uw stookkosten. Maar ook voorkomt een goede dakisolatie vocht- en schimmelplekken. Als professioneel isolatiebedrijf bezorgen wij u dus meer wooncomfort en een lagere energierekening. Doordat uw woning warmte langer vast houdt, hoeft de verwarming minder hard te werken.

Isolatie in Zoetermeer

Subsidie ontvangen voor uw dakisolatie in Den Haag

De Rijksoverheid moedigt het verduurzamen en isoleren van woningen flink aan. Daarom wordt in sommige omstandigheden subsidie verstrekt. Om daarvoor in aanmerking te komen dient u wel aan enkele eisen te voldoen. Zo dient u de eigenaar van de woning te zijn en moet er minimaal twee energiebesparende werkzaamheden worden uitgevoerd met de subsidie.

Indien u aan deze eisen voldoet, adviseren wij om zo snel mogelijk de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) aan te vragen bij de Rijksoverheid. Deze ISDE kunt u vervolgens gebruiken om subsidie aan te vragen voor allerlei zaken op het gebied van duurzaamheid. Zo ook voor een zonneboiler, warmtepomp, isolatiemaatregelen of aansluiting op het warmtenet.

Dakisolatie door Onderhoud en isolatiebedrijf Groen

  • Besparen op de energierekening;
  • Beter wooncomfort, zoals een warmere vloer;
  • Tegen vocht- en stankproblemen;
  • Certificaat met 10 jaar garantie.

Materialen voor isolatie van het dak

Voor het plaatsen van dakisolatie in Den Haag kunnen we van diverse isolatiematerialen gebruik maken. Daarbij kijken we per geval welk materiaal het meest geschikt is. We overleggen dit goed met u en verzamelen de benodigde informatie tijdens een intakegesprek. Indien uw dak al eerder is geïsoleerd, of indien er bitumen op uw dak ligt, kan het dak dampdicht zijn. In dat geval gebruiken wij altijd een damp open product, zodat vocht problemen voorkomen worden.

Vloerisolatie in Zoetermeer

Dakisolatie van woningen in Den Haag en omgeving

Als professioneel isolatiebedrijf in omgeving Den Haag zijn we vaak werkzaam in de omgeving van Zuid-Holland. Hierbij kunt u naast Den Haag ook denken aan Leiden, Wassenaar, Bleiswijk, Zoetermeer, Pijnacker. Uiteraard staan we ook in omliggende steden en dorpen voor u klaar. Naast de isolatie van het dak, hebben wij ook vloerisolatie in ons dienstenpakket zitten.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Vindt u het drukken van uw energierekening en duurzamer leven ook zo interessant? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie over dakisolatie van uw woning in omgeving Den Haag! Wij stellen graag een geheel vrijblijvende offerte op maat voor u op. Deze offerte aanvragen kan heel eenvoudig via de button hieronder. Wilt u eerst meer weten? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.