Professioneel bedrijf voor dakisolatie in Rotterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf voor dakisolatie in Rotterdam? Onderhoud en Isolatiebedrijf Groen staat voor u klaar om dit op professionele wijze te regelen. Wij kunnen uw dak voorzien van isolatie, zodat uw woning geen warmte meer verliest via het dak. Dit scheelt weer op uw energierekening. Tegenwoordig is het ook mogelijk om subsidie aan te vragen voor het isoleren van uw woning.

Naast de isolatiediensten, bieden wij ook onderhoudswerkzaamheden in en rondom het huis aan. Voor meer informatie over de dakisolatie in Rotterdam, de onderhoudswerkzaamheden en de subsidie neemt u gerust contact met ons op.

Officiele TONZON verwerker
Garantie op het isolatiemateriaal
Goede reviews op Werkspot
Betrouwbaar isolatiebedrijf
Flexibele medewerkers

Dakisolatie in Rotterdam op professionele wijze

Het isoleren van het dak is zeer verstandig om diverse redenen. Het eerste grote voordeel, is dat uw energierekening flink omlaag gaat als uw woning goed geïsoleerd is. Misschien denkt u er niet gelijk aan, maar ook via het dak verliest een woning veel warmte. Tevens zorgt de isolatie er ook voor dat er geen vocht- en schimmelplekken in het huis ontstaan. Het is dus met zekerheid te zeggen dat een goede dakisolatie in Rotterdam er voor zorgt dat uw wooncomfort omhoog gaat, en de energierekening omlaag.

Isolatie in Zoetermeer

Subsidie bij de isolatie van het dak

Daar het steeds meer aangemoedigd wordt om woningen te verduurzamen en isoleren, geeft de Rijksoverheid in bepaalde omstandigheden subsidie. Voor deze subsidie moet u wel aan bepaalde eisen voldoen. U moet bijvoorbeeld eigenaar van de woning zijn en u moet minimaal twee energiebesparende werkzaamheden uitvoeren.

Voldoet u aan deze eisen? Dan adviseren wij u om zo snel mogelijk de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE) aan te vragen. Dit doet u bij de Rijksoverheid. De ISDE gebruikt u vervolgens om subsidie aan te vragen voor diverse zaken omtrent duurzaamheid. Dit geldt dus voor de dakisolatie in Rotterdam, maar ook voor de aanschaf van een zonneboiler, warmtepomp, aansluiting op het warmtenet of andere isolatiemaatregelen.

Dakisolatie in Rotterdam door Isolatiebedrijf Groen

  • Tegen vocht- en stankproblemen;
  • Certificaat met 10 jaar garantie;
  • Bespaar jaarlijks honderden euro's op uw energierekening;
  • Geen warme zolder in de zomer en geen koude zolder in de winter;
  • Goed voor het milieu: minder CO2 uitstoot;
  • Mogelijk subsidie aan te vragen.

Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent de isolatie van uw dak. Wij zijn een van de meest betrouwbare isolatiebedrijven in Rotterdam, en kunnen u optimaal van dienst zijn. Vraag via de button hier onder direct een offerte aan.

Vloerisolatie in Zoetermeer

Hoe gaat de dakisolatie?

Wij gebruiken verschillende soorten isolatiemateriaal voor het dak. Dit beslissen we namelijk op basis van hoe het dak er van binnen uit ziet. De isolatie wordt altijd van binnenuit gedaan, waardoor u er het minst last van hebt. Is uw dak al eerder geïsoleerd, of heeft u bitumen op het dak? Dan is het mogelijk dat het dak dampdicht is. We kiezen er dan altijd voor om een damp open product te gebruiken, zodat er geen vochtproblemen ontstaan. Wij werken daarna de isolatie af met een zelf regulerend dampscherm. Dit zorgt er tevens voor dat er geen vochtproblemen ontstaan.

Neem direct contact op

Wij staan voor u klaar als professioneel isolatiebedrijf. Wilt u uw energierekening drukken? Schakel ons dan in voor de dakisolatie in Rotterdam. De offerte die wij voor u opstellen is geheel vrijblijvend. Wilt u een offerte ontvangen? Vraag deze dan aan via de button hier onder. Indien u eerst nog meer informatie wenst te krijgen, neemt u gerust contact met ons op via de kanalen hier onder. Wij vertellen u graag meer.