Dakisolatie in Wassenaar voor uw woning

Is het tijd voor dakisolatie in Wassenaar? Onderhoud en Isolatiebedrijf Groen voorziet uw woning graag van goede dakisolatie, zodat de kosten van uw energierekening aanzienlijk naar beneden gaan. Dit doen wij op een manier die het meest geschikt is voor uw dak, zodat er geen schimmel- of vochtplekken ontstaan in uw huis. Door middel van een goede dakisolatie, hoeft de CV ketel of warmtepomp minder hard te werken om het huis warm te krijgen. Dit ziet u terug op uw energierekening.

Voor het isoleren van uw woning kunt u subsidie ontvangen. Wij vertellen u daar graag meer over. Wilt u meer informatie over het isoleren van het dak in Wassenaar? Neem dan contact met ons op.

Officiele TONZON verwerker
Garantie op het isolatiemateriaal
Goede reviews op Werkspot
Betrouwbaar isolatiebedrijf
Flexibele medewerkers

Dakisolatie in Wassenaar op vakkundige wijze

Het is van groot belang dat uw woning goed geïsoleerd is, helemaal in een tijd waarin de energieprijzen blijven stijgen. Door het dak kan uw woning veel warmte verliezen, waardoor de CV-ketel of warmtepomp extra hard moeten werken om het huis warm te houden. Als het dak goed geïsoleerd is, zakken de stookkosten. Uiteindelijk verdient de isolatie zichzelf dus weer terug.

Tevens voorkomt een goede isolatie dat er vocht- of schimmelproblemen in het huis ontstaan. Wij zorgen er dus voor dat u door middel van de dakisolatie meer wooncomfort hebt, en een lagere energierekening.

Isolatie in Zoetermeer

Subsidie voor de isolatie van het dak in Wassenaar

Het is mogelijk om subsidie aan te vragen voor de isolatie van uw dak. De Rijksoverheid moedigt het namelijk flink aan, om woningen te verduurzamen. Wilt u uw dak isoleren, door middel van subsidie? Dan adviseren wij u om zo snel mogelijk de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE) aan te vragen. Hiermee kunt u de kosten van de isolatie financieren.

Er zit wel een maar aan deze subsidie, en dat is dat u minstens twee energiebesparende werkzaamheden uitvoert. Tevens moet u eigenaar van de woning zijn. Indien u aan deze eisen voldoet, kunt u de ISDE aanvragen en gebruiken. Deze is tevens te gebruiken voor een zonneboiler, warmtepomp, aansluiting op het warmtenet, of andere isolatiemaatregelen.

Dakisolatie in Rotterdam door Isolatiebedrijf Groen

  • Tegen vocht- en stankproblemen;
  • Certificaat met 10 jaar garantie;
  • Bespaar jaarlijks honderden euro's op uw energierekening;
  • Geen warme zolder in de zomer en geen koude zolder in de winter;
  • Goed voor het milieu: minder CO2 uitstoot;
  • Mogelijk subsidie aan te vragen.

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor de dakisolatie. Indien u eerst nog meer informatie wenst, voorzien wij u hier graag van.

Vloerisolatie in Zoetermeer

Professionele dakisolatie

Voordat wij beginnen aan de dakisolatie, bekijken we altijd eerst hoe het dak er van binnen uit ziet. Het is namelijk mogelijk dat het dak al eerder geïsoleerd is, of dat u bitumen op het dak hebt liggen. Het dak kan dan damp dicht zijn. Voor de isolatie gebruiken we dan damp open materiaal. Wij kunnen namelijk verschillende soorten isolatiemateriaal gebruiken. Dit is afhankelijk van het dak. Voorafgaand wordt dit altijd met u besproken. Tevens verzamelen we zo veel mogelijk informatie tijdens het intakegesprek.

Vraag gelijk een offerte aan

Ziet u het zitten om uw dak te isoleren, zodat u uw energierekening omlaag drukt? Dit maakt duurzaam leven een stuk interessanter. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn een van de isolatiebedrijven in Wassenaar en vertellen u graag meer. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. U weet dan precies waar u aan toe bent. Dit doet u door op de button hier onder te klikken.