Onderhoudswerkzaamheden

Onderhoud in en rondom uw huis in Den Haag laten uitvoeren? Onderhoud en Isolatiebedrijf Groen is gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden zoals schilderwerkzaamheden, stucen en werkzaamheden in de tuin. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op om meer informatie te ontvangen over de verschillende diensten die wij aanbieden.

Onderhoud in Den Haag

Het onderhouden van uw woning vereist vakmanschap en aandacht voor detail. Naast isolatie, verduurzaming en het laten monteren van airco, kan het misschien ook voorkomen dat het stucwerk gerepareerd of vervangen moet worden. Begint de verf op uw kozijnen af te bladderen en kan uw huis wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan valt dit ook onder het onderhoud aan een huis. Zodoende mag uw woning van binnen én van buiten weer gezien worden en geniet u van veel wooncomfort.

Wist u tevens dat u in aanmerking kunt komen voor een subsidie en een btw-verlaging voor energiebesparende maatregelen? Als u een woningeigenaar bent en minimaal twee isolatiemaatregelen laat uitvoeren die energiebesparend zijn, dan kunt u de ISDE (Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing) aanvragen. Om meer informatie te ontvangen over deze financiering, kunt u de website van het RVO bezoeken.

Sedumdak analeggen Den Haag

Onderhoudswerkzaamheden per seizoen

Per seizoen verschilt het welke werkzaamheden het beste uitkomen om uw woning in topconditie te houden. Tijdens het voorjaar is het bijvoorbeeld ideaal om de buitenkant van uw huis aan te pakken, zoals het schilderen van kozijnen, het herstellen van voegen en het schoonmaken van de dakgoten. Als het gaat om isolatie, zoals gevelisolatie en spouwmuurisolatie, dan is het mogelijk om dit het hele jaar uit te voeren, mits het weer het toelaat.

Het voorjaar

De lente is de perfecte tijd van het jaar om de kozijnen schoon te maken en indien nodig te herstellen en te schilderen. Wanneer je barsten, scheuren of andere beschadigingen ziet, is het belangrijk om het schilderwerk te herstellen voordat er nog meer schade komt. Heeft u een plat dak? Laat het dak dan schoonmaken om eventuele vuil en ophoping te verwijderen en verstoppingen te voorkomen.

De zomer

Tijdens de zomer is tuinonderhoud van belang om van uw tuin weer een ware oase te maken. Laat onkruid tussen uw terrastegels verwijderen, gebruik een hogedrukreiniger om de tegels er weer als nieuw uit te laten zien en onderhoud het gazon indien u over stuk gras beschikt. Zo komt u na een werkdag of een paar daagjes weg terug naar een plek die écht voelt als thuis.

Het najaar

Vanwege de lage luchtvochtigheid en de prima temperaturen kunt u binnenschilderwerk het beste tijdens de herfst doen. Deze eigenschappen zorgen voor een goede verfhechting. Ondanks dat u dit schilderwerk zelf kunt uitvoeren, wordt aangeraden om onderhoud in Den Haag door een professional zoals Onderhoud en Isolatiebedrijf Groen te laten doen.

De winter

Tijdens de koudere maanden merkt u echt hoe goed of slecht uw woning is geïsoleerd. Wij controleren daarom graag of de isolatie van uw woning nog in goede staat is, bijvoorbeeld op zolder, in de kruipruimtes van uw huis en rondom leidingen. Wist u dat de isolatie van leidingen die in onverwarmde ruimtes lopen van groot belang is? Het kan voorkomen dat ze bevriezen en misschien zelfs barsten, waardoor lekkages ontstaan.

Wat zijn de kosten voor de onderhoudswerkzaamheden?

De kosten voor onderhoud in Den Haag variëren afhankelijk van wat de werkzaamheden zijn. U kunt bijvoorbeeld denken aan de omvang van de klussen, natuurlijk de benodigde materialen en apparaten, en de arbeidskosten die hieraan vastzitten. Voor een meer specifieke prijsindicatie is het raadzaam om contact op te nemen en een offerte op maat aan te vragen. We helpen u graag verder.

Onze andere diensten

Naast onderhoudswerkzaamheden, bestaan onze hoofddiensten uit:

  • Airco laten monteren
  • Vloer- en kruipruimteisolatie
  • Dak- en zolderisolatie
  • Groen dak laten aanleggen
  • Spouwmuur- en gevelisolatie

Neem contact op

Onderhoud en Isolatiebedrijf Groen inschakelen voor onderhoud aan uw woning in Den Haag? Vraag een offerte aan of neem gerust contact met ons op! U kunt ook een e-mail sturen naar info@isolatiebedrijfgroen.nl.