Vloerisolatie in Den Haag

Bent u voor uw woning of bedrijfspand in Den Haag op zoek naar een partij die gespecialiseerd is in vloerisolatie? Dan bent u bij Onderhoud en Isolatiebedrijf Groen helemaal op de juiste plek beland. Wij bieden allerlei vormen van isolatie aan, van vloerisolatie tot dakisolatie en onderhoudswerkzaamheden.

Wist u dat u mogelijk subsidie kunt krijgen voor uw vloerisolatie? Lees verder op deze pagina voor meer informatie, of neem direct contact op om een offerte aan te vragen!

Officiele TONZON verwerker
Garantie op het isolatiemateriaal
Goede reviews op Werkspot
Betrouwbaar isolatiebedrijf
Flexibele medewerkers

Waarom vloerisolatie in Den Haag een goed idee is

Het is zeer aan te raden om uw huis of pand in Den Haag van vloerisolatie te voorzien. Door de vloer goed te laten isoleren voorkomt u namelijk dat er vocht- en schimmelplekken op uw vloer ontstaan. Daarnaast zorgt de isolatie natuurlijk ook voor meer woon comfort, en een lagere energierekening. Dankzij de vloerisolatie blijft de warme beter binnen uw huis hangen en kunt u stookkosten lager houden. Op termijn verdient vloerisolatie zich dus terug.

Isolatie in Zoetermeer

Subsidie voor het laten plaatsen van vloerisolatie in Den Haag

Als het aan de Rijksoverheid ligt laten meer mensen in Den Haag vloerisolatie aanbrengen. Het isoleren van woningen en panden wordt namelijk flink aangemoedigd. Daarom heeft de overheid zelfs een subsidie mogelijk gemaakt die u aan kunt vragen voor de vloerisolatie. Er zijn wel een aantal eisen aan de aanvraag verbonden. Zo dient u de eigenaar van het huis of het pand te zijn, en dient u ten minste twee energiebesparende isolaties aan te laten brengen. Als u aan deze eisen voldoet, kunt u de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) aanvragen.

Dakisolatie in Den Haag en onderhoudswerkzaamheden

Naast het aanbrengen van vloerisolatie kunt u ook bij ons isolatiebedrijf terecht voor andere vormen van isolatie, zoals dakisolatie. Daarnaast voeren wij ook onderhoudswerkzaamheden uit. Met dakisolatie zorgt u ervoor dat uw woning of pand ook in de winter lekker warm blijft, terwijl ’s zomers de hitte juist beter buiten de deur gehouden kan worden. Daarmee draagt u een steentje bij aan een duurzame toekomst, terwijl u ondertussen uw stookkosten verlaagt.

Vloerisolatie in Zoetermeer

Vloerisolatie in Den Haag door een ervaren isolatiebedrijf

Onderhoud en Isolatiebedrijf Groen is officieel Tonzon verwerker. Daarom maken ons isolatiebedrijf voor de vloerisolatie gebruik van Tonzon thermokussens. Dit zorgt voor een hoogwaardige isolatie waar u vele jaren lang profijt van zult hebben. De kussens worden tegen de onderkant van uw vloer aangebracht. Wij brengen deze vloerisolatie aan vanaf de kruipruimte.

Vraag direct een offerte aan

Wenst u een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen voor het laten aanbrengen van vloerisolatie bij u in Den Haag? Of heeft u andere vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-53 36 19 26, per e-mail, en via het contactformulier op de website.

Onderhoud en Isolatiebedrijf Groen is ook actief in andere steden, zoals Zoetermeer, Bleiswijk en Pijnacker.